Skip to main content
 

Om vårt regnskapskontor – Vi forener kunnskap og kundeservice

Har De behov for et regnskapskontor med rutinerte medarbeidere? Vi er et veletablert regnskapskontor med stor fagkompetanse. Vi fører i dag regnskap innen mange bransjer og flere selskapsformer. Med andre ord er vi et regnskapskontor som implementerer stor profesjonalisme innen alle typer regnskapsoppdrag.

Regnskapskontor – vi prioriterer personlig kundekontakt

Vi legger stor vekt på personlig kontakt med våre kunder. De får sin faste «hjelper» å forholde seg til. En god dialog sikrer blant annet at kunden alltid er orientert om oppdragenes status. Vi har dessuten stor faglig stolthet – noe som sikrer oss fornøyde kunde hver gang. Alle våre medarbeidere har stor spesialviten slik at vi dekker et meget bredt spekter innen regnskapsføring.

Regnskapskontor – vi har mange kunder fra Østlandet

Vi er et regnskapskontor med base i Kongsvinger, men våre kunder kommer i dag fra store deler av østlandsområdet. Honorar for regnskap og andre tjenester settes etter medgått tid. For spesielle tjenester/oppdrag kan andre løsninger avtales.

Våre tjenester

Vi er behjelpelige med det meste. Vi hjelper til med å opprette de riktige forbindelser til de ønskede tjenester. Som for eksempel ektepakt, samboerkontrakter og lignende.

Trenger din bedrift hjelp innen regnskapsføring?

KONTAKT OSS