Skip to main content

Vi tar godt hånd om Deres årsregnskap

Ønsker De hjelp til årsregnskap i Kongsvinger og omegn? Årsregnskap er regnskapsårets viktigste begivenhet, og derfor er det av avgjørende betydning at det utføres korrekt. Dette sikrer De Dem om De velger Kongsvinger Regnskap. Vi kan hjelpe med å få overblikk over bedriftens økonomiske disposisjoner i årets løp, i full overensstemmelse med gjeldende skattelovgivning.

Vi besitter stor kunnskap

Velger De Kongsvinger Regnskap til å bistå i denne jobben allierer De Dem med meget kompetente krefter på området. Vi har lang erfaring og kjenner til alle de påkrevde prosedyrer i forhold til registrering og beregning.

Vi vektlegger personlig kontakt

Vi prioriterer en personlig kontakt og tett dialog med kunden som en naturlig del av vår service. Vårt store engasjement har resultert i mange fornøyde kunder opp gjennom tiden.

Årsregnskap i Kongsvinger og på Østlandet

Vi er et regnskapskontor med base i Kongsvinger, men tar på oss oppdrag fra store deler av Østlandet. Dersom De søker etter hjelp med årsregnskap i Kongsvinger eller andre steder på Østlandet, så er det bare å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Vi legger stor vekt på personlig kontakt med våre kunder. Uavhengig om vi utfører arbeidet i Kongsvinger eller andre steder på Østlandet, så vil våre kunder få sin faste «hjelper» å forholde seg til.

Vi har stor faglig stolthet, noe som sikrer oss fornøyde kunder hver gang vi utfører et årsregnskap i Kongsvinger og omegn. Kongsvinger Regnskap AS har dyktige medarbeidere med stor spesialviten. Vi dekker derfor et bredt spekter innen regnskapsføring i Kongsvinger og på Østlandet.

Har De spørsmål vedrørende fakturering er det bare å ta kontakt med oss

KONTAKT OSS